Konya'da Yeni Yılın İlk Bebeği 2023
01 Ocak 2023

Konya’da 2023 yılının ilk bebeği Hastanemizde dünyaya gelen Ata ailesinin kızları Sümeyye Nur oldu. Saat 00:02'de normal doğum ile 3 kilo 650 gram olarak dünyaya gözlerini açan yavrumuz ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Aileyi hastanede ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erkan Ataş, aileye hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, çeşitli hediyeler takdim ettiler. 6. çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Ata ailesi, “Allah bahtını güzel eylesin. Çok mutluyuz. Yeni yılın ilk bebeği olmamızda bizi ayrıca mutlu etti. 6’ncı çocuğumuzu kucağımıza aldık. Kızımızın ilk adını bizlerle yakından ilgilenen hemşire hanımın ismini verdik. İnşallah, vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olur” dedi.

• ilk bebek (2).jpeg
  • ilk bebek (3).jpeg