Konya'da Yılın İlk Bebeği Doğdu, İki Kutlama Birden Yapıldı.
01 Ocak 2021

Konya’da 2021 yılının ilk bebeği Hastanemizde dünyaya geldi. Ağıl ailesinin ikinci bebeği Yusuf Eren, Konya'da 2021 yılında doğan ilk bebek oldu. Saat 00:03'te 4 kilo 45 gram olarak dünyaya gözlerini açan bebek ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yusuf’un doğumuna giren ebe Hacer Özel’in de bugün doğum günüydü. Ebe Özel’e de sağlık yöneticileri ve mesai arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar. Hem Ağıl ailesini tebrik eden hem de Hacer Özer’in doğum gününü kutlayanlar arasında İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç da vardı.
Aileyi hastanede ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, anneye altın ve bebek bakım seti hediye ederek bebeğe sağlıklı ve uzun ömür dilediler. Anneye hediyeleri takdim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Erdil, "Her yıl, geleneksel olarak ilk doğan bebeğimizi ziyaret ediyoruz. Ailesini tebrik ettik. Bebeğimize hayırlı ömürler diliyorum" dedi.
Yeni yılın ilk bebeği Yusuf Eren’in doğumunda bulunan ebe Hacer Özel’in de doğum günü pastayla kutlandı. Ebe Özel’de böyle bir sürpriz beklemediğini, çok mutlu olduğunu ifade ederek “Yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bebeği de anneyle buluşturmaktan mutluyum. 2020 yılı zor bir yıldı. 2021 umarım iyi geçer.” diye konuştu.
İkinci kez anne olan Melek Ağıl ise “Çok mutluyum çok heyecanlıyım. Allah herkese nasip etsin. Yeni yıl, herkese hayırlı olsun. Allah’ım tüm milletimizi virüsten kurtarsın inşallah. Bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bebeğim, 2020’nin en güzel armağanı oldu. Aralık ayı başında bekliyorduk. İnat etti yılbaşında doğdu. Şanslı bebekmiş demek ki.” Diyerek mutluluğunu dile getirdi.
  • yusuf eren bebek (1).jpg
  • yusuf eren bebek (2).jpg