2023 Yaz Stajı Duyuru
25 Nisan 2023

YAZ STAJI ÖN BAŞVURU TARİHLERİ:  29 MAYIS-9 HAZİRAN

STAJ TAKVİMİ

1.GRUP BAŞLAMA TARİHİ: 12 HAZİRAN

2.GRUP BAŞLAMA TARİHİ: 17 TEMMUZ

3.GRUP BAŞLAMA TARİHİ: 14 AĞUSTOS

STAJ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

*MAİLİNİZE GELEN STAJINIZIN ONAYLANDIĞINA DAİR MESAJI İBRAZ ETMENİZ ZORNULUDUR.

*ÖĞRENCİ BELGESİ

*KİMLİK FOTOKOPİSİ

*STAJ/MESLEKİ BECERİ /MESLEKİ UYGULAMA BAŞVURU FORMU/STAJ SÖZLEŞMESİ (okul  yetkili  imzası  ve öğrenci imzası ıslak imzalı olarak  hazırlanmış getirilmelidir, eksik imzalı evrak kurumumuz tarafından imzalanmayacaktır. Sözleşmelerin aslı 3 nüsha hazırlanmalıdır, kurumumuz tarafından imzalandıktan sonra sözleşmenin bir tanesi kurumumuzda kalacaktır.)

*SİGORTA PRİMLERİNİN OKUL TARAFINDAN YATIRILACAĞINI BEYAN EDEN SİGORTA BELGESİ . (Staj başlarken SGK girişinin yapıldığına dair belge)

*TEMEL İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ ALDIĞINA DAİR SERTİFİKA YADA TRANSKRİPT FOTOKOPİSİ

*SAĞLIK ALANINDA STAJ TALEBİ OLAN ÖĞRENCİLERİN ; HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV ve Anti HIV TEST SONUÇLARINA İLİŞKİN EVRAK (anti Hbs testinin pozitif olması gerekir, negatif olması halinde aşı uygulaması başlatılarak en az 2 hafta staj yerine başlayamayacaktır. Aşı uygulamasına başlayan öğrencilerin Aile hekimi veya ilgili kurumdan aldıkları aşı kartının fotokopisi getirilmelidir).

*MAAŞ ÖDEMESİ İÇİN ZİRAAT BANKASI’NDAN ÖĞRENCİYE AİT BANKA HESAP BİLGİLERİ İÇEREN BELGE (Belge üzerinde ad soyad,doğum tarihi ve telefon numarası yazılı olmalıdır.)

-EKSİK EVRAKLARI BULUNAN ÖĞRENCİLERİN STAJLARI KARİYER KAPISI TARAFINDAN İPTAL EDİLECEKTİR

-SADECE BULUNDUĞUNUZ SINIFTAKİ İSTENEN İŞ GÜNÜ KADAR STAJ YAPABİLİRSİNZ, DİĞER SINIF VE DÖNEMLERDEKİ STAJLARI YAPAMAZSINIZ.

-TEKLİFLERİ 3 GÜN İÇİNDE KABUL ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.

İLETİŞİM: ZEMİN KAT EĞİTİM BİRİMİ- 0(332) 2230291