2022 Yılı Yaz Dönemi Müdürlüğümüze Bağlı Hastanelerde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine
13 Haziran 2022

CUMHURBAŞKANLIĞI KARİYER KAPISINDAN; STAJ BAŞVURULARI ALINAN VE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI HASTANELERDE STAJ YAPMAK ÜZERE SAYFALARINDA YA DA MAİLLERINDE STAJLARININ ‘’ONAYLANDI’’ YAZISIYLA BIRLİKTE İLGİLİ HASTANEYE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDIR.
ÖĞRENCİLER; OKULDAN ALDIKLARI STAJ EVRAKLARINI YERLEŞTİRİLDİKLERİ HASTANELERE ONAY YAPTIRACAK VE HASTANENIN TALEP ETTİĞİ EVRAKLAR ÖĞRENCİ TARAFINDAN İMZALANACAKTIR.
HASTANELERİN VE OKULLARININ UYGUN BULDUĞU ZAMAN DİLİMINDE STAJLARINI YAPACAKLARDIR.
EKSİK EVRAKLARI BULUNAN ÖĞRENCİLERİN STAJLARI KARİYER KAPISI TARAFINDAN İPTAL EDİLECEKTİR.

TÜM EVRAKLARIN ÖN BAŞVURU TARİHİNDE EKSİKSİZ OLARAK BİRİMİMİZE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR!

BELGELER:
MAİLİNİZE GELEN STAJINIZIN ONAYLANDIĞINA DAİR MESAJI İBRAZ ETMENİZ ZORUNLUDUR.
ÖĞRENCİ BELGESİ
KİMLİK FOTOKOPİSİ
STAJ /MESLEKİ BECERİ /MESLEKI UYGULAMA BAŞVURU FORMU. (ZORUNLU DEĞİLDİR)
KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN ÖĞRENCİYE GÖNDERİLEN BELGELER STAJ YAPACAĞI KURUM TARAFINDAN İMZALANIR.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKASI YA DA DERSİNİ ALDIĞINA DAİR BELGE.
SİGORTA PRİMLERİNİN OKUL TARAFINDAN YATIRILACAĞINI BEYAN EDEN SİGORTA BELGESİ. ( SGK GİRİŞ BELGESİ )
ÖĞRENCİNİN ZİRAAT BANKASINDAN HESAP AÇITIRDIĞINA DAİR DEKONT ( DEKONT ÜZERİNE ÖĞRENCİNİN CEP TELEFONU NO  ).
•HASTANEMİZE AİT AŞAĞIDA EKTE BULUNAN STAJ SÖZLEŞMEMİZ 3 NÜSHA OLARAK OKUL TARAFINDAN ISLAK İMZALI OLARAK HAZIRLANMALIDIR.
EKSİK EVRAK BULUNAN ÖĞRENCİLERİN STAJLARI KARİYER KAPISI TARAFINDAN İPTAL EDİLECEKTİR.

HEPATİT MARKERLARI (HBSAG, ANTI HBS, ANTİ HCV, ANTİ HİV VE HAVIGG), KAN GRUBU, HEMOGRAM SONUÇLARI İLE BIRLIKTE, HERHANGİ BİR AŞILAMA BAŞLANDIYSA AŞI KARTININ STAJ BAŞVURUSU SIRASINDA STAJ EVRAKLARIYLA BİRLİKTE TESLİM EDİLMESİ. GEREKMEKTEDİR.
ÖN BAŞVURU TARİHLERİ : 30 MAYIS - 10 HAZİRAN ARASI TÜM EVRAKLARIN ÖN BAŞVURU TARİHİNDE EKSİKSİZ OLARAK BİRİMİMİZE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
SADECE BULUNDUĞUNUZ SINIFTAKİ İSTENEN İŞ GÜNÜ KADAR STAJ YAPABİLİRSİNİZ.

2022 YAZ STAJI SÖZLEŞMESİ

İletişim  Bilgileri;