Konya'da Yeni Yılın İlk Bebeği
01 Ocak 2022

Konya’da 2022 yılının ilk bebeği Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya geldi. Gülcan ailesinin ilk bebeği Hatice Elif, Konya'da 2022 yılında doğan ilk bebek oldu. Saat 00:03'te 3 kilo 100 gram olarak dünyaya gözlerini açan bebek ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Aileyi hastanede ziyaret eden Konya Valisi Vahdettin ÖZKAN, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI ve İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KOÇ, anneye altın ve bebek bakım seti hediye ederek bebeğe sağlıklı ve uzun ömür dilediler.
Annelik duygusunu son derece özel bir günde yaşayan Anne Rabia GÜLCAN' da, “Daha önce 4 kez düşük yapmıştım. Rabbim 5’inci de yavrumuza kucağımıza almayı nasip etti. Hatice Elif’imiz bize yeni yılın hediyesi oldu. Rabbim kızımın ömrünü güzel kılsın” diyerek duygularını paylaştı.

• yeni yılın ilk bebeği konya3
  • yeni yılın ilk bebeği konya2