Çocuk Hastalar'da Covid-19'a Güncel Yaklaşımlar Konulu Bilgilendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 23/09/2021

21 Eylül 2021 tarihinde hastanemizde, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doçent Doktor Özge Metin AKCAN'ın sunumuyla:
Covid-19'un çocuklar üzerindeki etkileri, teşhis ve tedavi süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantı 'Zoom Uygulaması' üzerinden de canlı olarak yayımlanmıştır.
Soru-Cevap şeklinde ilerleyen konferansa katılan,kendisi de bir çocuk hekimi olan Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Erkan ATAŞ,  Doç. Dr. Özge Metin AKCAN'a teşekkür belgesi takdim ettikten sonra sunum sona ermiştir.

• çocuk covid afiş 50 - 70.png
  • çocuk hastalarda covide yaklaşımlar1