Hadis Yarışması ile ‘Dost Eli’ Oldular

Güncelleme Tarihi: 14/03/2020

Hadis Yarışması ile
‘Dost Eli’ Oldular

Yapmış olduğu etkinlik ve programlarla ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşın yüzünü güldüren Dost Eli Derneği bu defa da hastane çalışanlarını sevindirdi.
Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Dost Eli Derneği sponsorluğu ile hadis yarışması düzenledi. 3.’sü gerçekleştirilen ve ’Peygamberimizden hayat ölçüleri’ konulu hadis yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni yapıldı.
Hastane konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Hastane Başhekim Uz. Dr. Erkan Ataş, Dosteli Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldırım, hastane yöneticileri ile birlikte çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Törende ilk 10’a girenlere Dost Eli Derneği tarafından çeşitli ödüller verildi. Yarışmanın 1.’si personel Özgür Mermer oldu. Mermer kazandığı 1.’likle 3.kez bu ödülü almaya hak kazandı. Yarışmada 2.’liği Hemşire Selma Erkek, 3.’lüğü ise Dr. Rabia Yaman Gülper ve Hemşire Derya Demirbaş paylaştı.