Yeni Doğan Sorunları Semineri Verilmiştir

Güncelleme Tarihi: 21/01/2019

17 Ocak 2019 akşamı Konya ili Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesinin sorunlarının konuşulduğu Kamu ve Özel hastanelerinin birim sorumlarının katıldığı genel caplı bir toplantı Hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. toplantıda Dr. Ali Kemal BELVİRANLI Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yenidogan Yoğun Bakım sorumlusu Dr. Kadir YÜMLÜ 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşen doğum istatiklerini ve Hipoksik iskemik ensafalopatili bir olgu üzerinden ilimizdeki perinatol asfiksi, hipotermi tedavisi sorunları hakkında  bir sunum gerçekleştirmiştir.

• 01.jpeg
  • 02.jpeg